Abbázia klubtagoknak Online check-in v.0.9.91

Üdvözöljük az Abbázia Group klubtagoknak fenntartott oldalán!

Az alábbi űrlap kitöltésével szeretnénk megkönnyíteni a bejelentkezést szállodáinkba, ezzel is lecsökkentve a várakozási időt a recepción. Az adatok ellenőrzése után előzetes visszaigazolást küldünk Önnek e-mailben, majd kb. 1-2 héttel az üdülés megkezdése előtt egy PINkódot bocsátunk rendelkezésére (szintén e-mailben küldjük Önnek, melyet ki kell nyomtatnia). Ennek felmutatásával érkezéskor a recepción várakozás nélkül átveheti kollégánktól az apartman kulcsát vagy kulcskártyáját.

ADATVÉDELEM

Az on-line bejelentkezéshez szükséges adatok megfelelnek a szállodai bejelentkezési lapnak (Cardex kártya) , amelynek kitöltése az idegenforgalmi adóhoz kapcsolódó bejelentési kötelezettség teljesítéséhez mindenképpen szükséges. Ennélfogva a kártya - az autó rendszám és az e-mail cím kivételével- csak a fenti célból szükséges adatokat rögzíti.

Az Abbázia Group klubtagoknak fenntartott Online check-in rendszere elsősorban az e-mailes kommunikációra alapul. Telefonszáma megadására azért van szükség, hogy amennyiben e-mailen nem tudjuk elérni, ísmételt címegyeztetés véget fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Az autó rendszámra csak akkor van szükség, ha Ön az autóját a szálloda területén kívánja elhelyezni.

Cégünk számára fontos a felhasználók által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme. A látogatók adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük. Cégünk nem ad át és nem ad el harmadik fél számára semmilyen személyes adatot, mint például e-mail címet, kivéve ha a céget törvény kötelezi az adatok átadására.

Adatai aktuális állapotáról kérésére szállodáink szívesen adnak tájékoztatást.

 

FONTOS: amennyiben visszaigazolásunkat követően üdülési hetét az RCI-nél vagy más csereszervezetnél deponálja, ez az online bejelentkezés - minden visszaigazolásunkkal és a kiküldött kóddal együtt - érvényét veszti.

Rendszerinformáció: Az e-mail még nem került elküldésre.
Vezetéknév:

Kérjük írja be a vezetéknevét

Keresztnév:

Kérjük írja be a keresztnevét

Cím:
irsz.

Irányítószám

város

Város

utca, hsz.

Utca, házszám

Telefonszám:

Vezetékes vagy mobil telefonszám

e-mail cím:

Kérjük adja meg e-mail címét

e-mail cím megerősítése:

Kérjük adja meg ismételten e-mail címét (megerősítés)

Tulajdonosi hét:

Érkezés évének kiválasztásaa

Tulajdonosi vagy RCI hét kiválasztása

Kérjük figyeljen az évre!
Szálloda:

Szerződésben megjelölt szálloda kiválasztása

Apartmanszám:
-

Szerződésben megjelölt apartman kiválasztásaa

Igénybe kívánom venni a hetem*:

Igen igénybe veszem a hetem

igen

Nem veszem igénybe, bizományosi szerződést kötök

nem

Üdülési hetemet bizományosi értékesítésre felajánlom, kérem küldjék el a szükséges dokumentumokat CÍMEMRE:
Név:        
irsz.          város
utca, hsz
Saját magam veszem igénybe az apartmanomat :

Igen, saját magam veszem igénybe

igen

Nem, meghatalmazottam érkezik helyettem

nem
Érkezés várható dátuma:

Szombattól péntekig

Hányan érkeznek:
Felnőtt 18 év felett:
Gyermek 4-18 évig:
Baba 0-4 évig:
Pótágyak és a babaágyak korlátozott számban állnak rendelkezésre
Pótágyat kérek:
Babaágyat kérek:
0db 1db 2db   Opcionális

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (2016. április 27.) valamint az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló tv. alapján kifejezetten és önkéntesen, megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárulok, hogy közölt személyes adataimat a ABBÁZIA Apartman Zrt., ABBÁZIA Zrt., T. S. Apartman-CLUB Zrt., Petneházy Zrt., Pláninvest Zrt., ABBÁZIA Apartman Kft., Abbázia-Group Kft., Helikomplex Kft., CLUB DOBOGÓMAJOR Kft., Kalmainvest Kft. "HELIKON" Utazási Iroda Kft. (Székhelyek: 8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 21.) Adatvédelmi nyilatkozatot ide kattintva olvashatje el.

  ! a közöttünk fennálló szerződés és a vonatkozó jogszabályi előírások teljesítése érdekében kezelje, és felhatalmazást adok az adatkezelőnek a közölt adatok helyességének ellenőrzésére.*  

részemre üzleti ajánlatok küldésére, marketing célból felhasználja. (pl. havi 1 hírlevél)

  ! Tudomásul veszem, hogy az adatkezelés feltételeit a Társaságok honlapján található, de a jelen nyilatkozat megtételekor is rendelkezésemre álló Adatkezelési tájékoztató tartalmazza, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.*  

* A fenti adatlap valódiságát elismerem és a klubrend feltételeit elfogadom, miszerint:
- Az üdülési hetek szombattól szombatig tartanak és az első hét a mindenkori naptári év első szombatjával kezdődik. Az üdülőhasználati jog mindig a helyi idő szerint 16 órakor kezdődik és a rá következő szombaton 10 órakor ér véget.
- Az apartmanokat csak annyi személy veheti igénybe, ahány a bérleti szerződésben szerepel. További fő esetén felár fizetendő, melynek díja szezononként változó (3000,- 4000,- 5000,- ), főre és éjszakára értendő (pótágy igényelhető).
- A tagok üdülőhasználati díj megfizetése után vehetik igénybe az apartmanjaikat.
- Az igénybevételtől és a klubrendtől függően viselni kell a parkoló, az extra ágyneműcsere és háziállat költségét. Az idegenforgalmi adó díját a mindenkori ide vonatkozó rendeletnek megfelelően kell fizetni.
- Az üdülőhasználati jog használatának harmadik személyre történő átadásakor, a harmadik személynek írásbeli meghatalmazást kell adni.